Search
select

Press kit

Perfekcionizem zmeraj pripelje do najboljšega. Tudi nas je.

Kot športniki smo zmeraj stremeli po vrhunski športni opremi, a smo pri iskanju le-te večkrat bili prisiljeni sklepati različne kompromise. Ker pa kompromisi niso nekaj, kar bi na koncu pripeljalo do popolnosti, smo se odločili za svojo pot. V sodelovanju z najboljšimi svetovnimi proizvajalci smo začeli graditi kolekcijo športnih rekvizitov lastne blagovne znamke - FIDA. Zaradi nepopustljivosti pri svojih zahtevah glede kakovosti, smo v preteklosti prekinili sodelovanje s kar nekaj proizvajalci, a nam ni žal. Do danes smo uspeli športnikom v številnih državah ponuditi kolekcijo vrhunskih športnih rekvizitov, ki se iz sezone v sezono povečuje.

Preden posamezne rekvizite uvrstimo v našo kolekcijo, jih testiramo s pomočjo profesionalnih športnikov in nacionalnih panožnh zvez ter največjih strokovnjakov s posameznih športnih področij. Več mesecev in v najrazličnejših pogojih, vzorci prestajajo zahtevna testiranja. Po končanih testih opravimo analizo in se šele nato odločimo, kateri vzorci ustrezajo zahtevnim FIDA standardom glede kvalitete materialov, vzdržljivosti, zadovoljstva uporabnikov … Včasih se med testiranji z nekaterimi sodelujočimi popolnoma ujamemo, stkemo prijateljske vezi in pričnemo s tesnejšim sodelovanjem. Tako se je začelo tudi sodelovanje z našimi ambasadorji, Mitjo Kuncem, Marcelom Rodmanom  in Alešem Pajovičem, ki s svojo strokovnostjo, vrhunsko športno kariero in predvsem svojo osebnostjo, dvigujejo zaupanje v blagovno znamko FIDA, hkrati pa pripomorejo tudi k njenemu ugledu. Za današnjo predstavitvijo se je FIDA amasadorjem uradno pridružil še Boštjan Nachbar.

Vsi športni rekviziti FIDA postavljajo najvišje standarde, v praksi pa zvesto sledijo obljubam in podatkom o njihovih lastnostih, ki so zapisani na papirju.

  • FIDES - boginja zvestobe v rimski mitologiji
  • FIDUS AMICUS - zvesti prijatelj

Spoznajte novo blagovno znamko FIDA. Postala bo vaš „fidus amicus”.


© FIDA Sports - 2009-2012. Vse pravice pridržane.