Search
select

FIDA 

Perfekcionizem zmeraj pripelje do najboljšega. Tudi nas je.

Vsi športni rekviziti FIDA postavljajo najvišje standarde, v praksi pa zvesto sledijo obljubam in podatkom o njihovih lastnostih, ki so zapisani na papirju.

  • FIDES - boginja zvestobe v rimski mitologiji
  • FIDUS AMICUS - zvesti prijatelj

Kot športniki smo zmeraj stremeli po vrhunski športni opremi, a smo pri iskanju le-te večkrat bili prisiljeni sklepati različne kompromise. Ker pa kompromisi niso nekaj, kar bi na koncu pripeljalo do popolnosti, smo se odločili za svojo pot. V sodelovanju z najboljšimi svetovnimi proizvajalci smo začeli graditi kolekcijo športnih rekvizitov lastne blagovne znamke - FIDA. Zaradi nepopustljivosti pri svojih zahtevah glede kakovosti, smo v preteklosti prekinili sodelovanje s kar nekaj proizvajalci, a nam ni žal. Do danes smo uspeli športnikom v številnih državah ponuditi kolekcijo vrhunskih športnih rekvizitov, ki se iz leta v leto povečuje.

Preden posamezne rekvizite uvrstimo v našo kolekcijo, jih testiramo s pomočjo profesionalnih športnikov in nacionalnih panožnih zvez. Več mesecev in v najrazličnejših pogojih, vzorci prestajajo zahtevna testiranja. Po končanih testih opravimo analizo in se šele nato odločimo, kateri vzorci ustrezajo zahtevnim FIDA standardom glede kvalitete materialov, vzdržljivosti, zadovoljstva uporabnikov …

Spoznajte novo blagovno znamko FIDA. Postala bo vaš „fidus amicus”.

© FIDA Sports - 2009-2012. Vse pravice pridržane.