Search
select

Izkušnje igralcev z žogami FIDA

S košarkarskimi žogami FIDA sem se prvič srečal na mojem košarkarskem kampu. Moram priznati, da gre za vrhunsko kvaliteto. Žoge so izdelane v več dimenzijah in namenjene različnim podlagam. Zame je predvsem pomembno, da ima žoga dober oprijem in žoge FIDA to imajo. Brez pretiravanja lahko povem, da so FIDA žoge dovolj dobre, da bi z njimi lahko igrali na največjih tekmovanjih.

Boštjan Nachbar, košarkar Barcelone s 6-letnimi NBA izkušnjami

 

Drugo sezono SMODIŠ BASKETBALL-a začenjamo z novimi žogami FIDA. Vrhunske žoge s poosebljenim designom so odlična popestritev za vse člane šole košarke. Z žogami smo res zadovoljni, še posebej z modelom FIDA Gold, ki je zdelan iz materiala, ki vpija vlago. Občutek, ko jo drziš v roki, je super, oprijem pa vrhunski.

Matjaž Smodiš, legendarni kapetan slovenske reprezentance in CSKA-ja

 

Nad rokometno žogo FIDA Top Grippy sem zelo navdušen in si želim, da bi postala uradna žoga prve slovenske rokometne lige. Tako, kot v ostalih športih, je tudi v rokometu veliko ponudnikov žog in trenutno se mi zdi ta žoga najboljša. Prav tako so mlajši igralci navdušeni nad njo, saj ima zelo dober oprijem.

Aleš Pajovič, najboljši strelec slovenske rokometne reprezentance vseh časov

 

Rokometna žoga FIDA Soft - Aleš Pajovič series, je bila v Srbiji zelo dobro sprejeta in jo uporabljamo v programu mini rokometa, ki ga organizira Rokometna zveza Srbije. Vsi mladi rokometaši jo zelo radi uporabljajo na treningih in tudi na tekmah. To je prvi model mehke rokometne žoge, ki zagotavlja varnost otrok, hkrati pa ima popolnoma enake lastnosti kot običajne, usnjene rokometne žoge. Mladi rokometaši jo lahko brez vseh težav vodijo, odbijajo in podajajo kot povsem običajno rokometno žogo.

Milan Petronijević, vodja programa za mini rokomet pri Rokometni zvezi Srbije

 

Odbojkarske žoge FIDA so odlične žoge, saj po svojih značilnostih ne zaostajajo za žogami Mikasa, Molten in Gala, ki so v odbojkarskem svetu najbolj prisotne. Odlikuje jih kvaliteta izdelave, oprijem in vodljivost, ki so pri odbojki zelo pomembni. Zelo so primerne za delo z mladimi, kjer lahko izbiramo med različnimi modeli in težami žoge, kar je zelo pomembno pri izboru žoge za učenje najmlajših ter za treninge članske ekipe.

Sebastjan Mikša, kapetan MOK Krka Novo mesto in vodja odbojkarske šole

 

Z rokometnimi žogami FIDA Top Grippy smo zelo zadovoljni. Uporabljamo jih že tretje leto in imajo še vedno odličen oprijem. Ker so prave velikosti, odličnega oprijema in prijetne barve, se otroci z njimi zelo radi „žogajo”.

Športni pedagogi OŠ Franja Goloba, Prevalje

 

Že "celo večnost" smo iskali v malonogometnih vodah nekoga, ki bi poznal v popolnost tehnologijo izdelave nogometnih žog od A do Ž (od ventilčka do gola) ter, da lahko zagotavlja stalno vrhunsko kakovost v neodvisnosti od dobave, odlično ceno, in da morebiti lahko naredi nogometno žogo z designom po želji. Poleg tega mora priti v paketu še profesionalna komunikacija in obojestransko brezpogojno zaupanje (2). To, da je tak proizvajalec v Sloveniji je bilo že skoraj preveč za pričakovati. Pri FIDA Sports smo vse to našli, in še iz Slovenije so. Prva liga!
Žoge so odkrito rečeno odlične, igramo z njimi državno prvenstvo rekreativcev, v reprezentanci, v okviru lig partnerskih športnih centrov ter neposrednih kupcev. Zaenkrat ni pripomb. Tudi reklamacije še ni bilo (1).
Verjamem, da bomo skupaj s FIDA Sports ter mednarodnim testiranjem naredili vsako leto najboljšo in najcenejšo nogometno in futsal žogo na svetu... izdelano po meri in na ključ.

Opb. (1): Rekreativne malonogometaše in predvsem vodje ekip je izredno težko zadovoljiti ker so preizkusili že vse žoge kar jih obstaja
Opb. (2): Hudomušno priznam, da je z njimi tudi zabavno sodelovati. Znajo se zabavati. Kot namreč pravijo v uspešnih poslovnih krogih se eden od desetih pogojev za uspeh glasi: "Never forget the fun." Za ostalih devet pogojev se prosim obrnite na MZS... 

Andrej Manfreda, predsednik MZS - Malonogometnega združenja Slovenije

 

 

Vas zanimajo žoge FIDA?

 Dovolite, da bo športna oprema FIDA postala vaš „fidus amicus”.

 

Pošljite povpraševanje

Nakup v spletni trgovini

 

Kako sestaviti drsališče

ogled animacije

 

FIDA Sports, Slovenija

M: +386 (0)41 743 343   M: +386 (0)41 433 064   F: +386 (0)2 620 98 20   E: info@fidasports.com

© FIDA Sports - 2009-2012. Vse pravice pridržane.