Search
select

Dodatna oprema za FIDAice drsališča

Ob nakupu drsališč vam ponujamo tudi:

  • drsalke,
  • hokejske palice in pake,
  • stroje za čiščenje površine drsališča,
  • tekočino za mazanje drsališč. 

     
     

Drsalke in ostala oprema

Po nakupu je seveda potrebno poskrbeti za promocijo in množičen obisk drsališča FIDAice. Pri tem vam lahko na najrazličnejše načine pomagamo tudi mi. Ena od najpomembnejši stvari, ki zagotavlja množičen obisk, je zagotovo izposoja opreme za zabavo na drsališču. Ponujamo vam nakup številnih športnih pripomočkov, ki bodo zagotovo povečali zadovoljstvo vseh obiskovalcev drsališča FIDAice.Stroji za čiščenje

Za zagotavljanje nepozabnih užitkov na drsališčih FIDAice morate poskrbeti tudi za pravilno vzdrževanje, ki pa je povsem enostavno. Drsališče mora biti čisto, saj manjši delci umazanije zmanjšujejo drsnost, večji pa lahko poškodujejo rezilo drsalk. Manjša drsališča lahko brez težav in večjih naporov očistite ročno, s pomočjo metle in cevi za vodo, pri večjih drsališčih pa vam svetujemo nakup čistilnih strojev, s katerimi boste najučinkoviteje in kar najhitreje očistili površino drsališča do popolnega sijaja.

 

Tekočina za povečanje drsnosti

Če bo vaše drsališče FIDAice namenjeno zgolj drsanju, lahko zadovoljstvo drsalcev še povečate s posebno tekočino, s katero premažete drsališče in na ta način dosežete najboljšo drsnost. Drsališče FIDAice, ki ni premazano s to posebo tekočino, je primerno za različne vrste rekreacije, saj obiskovalcem v navadni obutvi ne drsi, a je takrat drsnost nekoliko manjša (približno 80%, v primerjavi s pravim ledom). Z uporabo posebne tekočine, pa lahko zelo povečate drsnost in s tem drsalcem pričarate občutek, ki je skoraj enak kot na pravem ledu (drsnost je takrat približno 95%, v primerjavi s pravim ledom).

Postanite del FIDAice skupnosti!

Na tisoče zadovoljnih drsalk in drsalcev ter drugih športnikov vsak dan uživa pri drsanju in zarezovanju novih sledi na več kot 10.000 m2 drsalnih podlog v številnih evropskih državah.

 

Vas zanima več o svetovni novosti - drsališčih FIDAice?

 Dovolite, da bo športna oprema FIDA postala vaš „fidus amicus”.

 

pošljite povpraševanje

 

Kako sestaviti drsališče

ogled animacije

 

FIDA Sports, Slovenija

M: +386 (0)41 743 343   M: +386 (0)41 433 064   F: +386 (0)2 620 98 20   E: info@fidasports.com

© FIDA Sports - 2009-2012. Vse pravice pridržane.