Search
select

Badminton

Predstavljamo vam novo kolekcijo FIDA badminton loparjev in žogic za sezono 2012/13. V povsem prenovljeni kolekciji boste našli tako tekmovalne, kot tudi rekreativne modele loparjev. Prvič vam ponujamo tudi prave tekmovalne perjanice, narejene iz najboljšega gosjega perja, ki so primerne za tekmovanja na najvišjem nivoju.

 


 

FIDA Nano Force 1055

Vrhunski tekmovalni badminton lopar z glavo in vratom iz ''hot melt'' grafita ojačanega z nano karbonom, zaradi česar lopar tehta le 87 g. Isodynamic oblika glave omogoča večjo natančnost in večjo hitrost udarca. Glava in vrat sta spojena brez vidnega T-spoja, lopar pa je že napet s tekmovalno mrežico in shranjen v torbi z naramnim trakom.
 

 

FIDA Fusiontec 939

Rekreativni badminton lopar z glavo iz lahkega aluminija ter vratom iz grafita ojačanega s karbonom. Na stiku vrata in ročaja ima poseben vstavek, ki zmanjšuje prenos tresljajev iz glave na ročaj, s čimer omogoča še natančnejšo kontrolo udarca. Zaradi izredno lahkih materialov lopar tehta le 95 g. Isodynamic oblika glave omogoča večjo natančnost in večjo hitrost udarca. Glava in vrat sta spojena brez vidnega T-spoja, lopar pa je že napet z mrežico in shranjen v torbi z naramnim trakom.
 

 

FIDA Fusiontec 787

Rekreativni badminton lopar z glavo  iz lahkega aluminija ter vratom iz grafita. Zaradi izredno lahkih materialov lopar tehta le 102 g. Isodynamic oblika glave omogoča večjo natančnost in večjo hitrost udarca. Glava in vrat sta spojena brez vidnega T-spoja, lopar pa je že napet z mrežico in shranjen v torbi z naramnim trakom.

 

FIDA Feather 77

Vrhunske tekmovalne badminton žogice izdelane iz najkvalitetnejšega gosjega perja, s konico iz naravne plute. S hitrostjo leta 77 so primerne tako za trening, kot tudi za tekmovanja na najvišjem nivoju.
   
 

FIDA Nylon medium

Rekreativne badminton žogice s peresi iz najlona in konico iz naravne plute. S srednjo hitrostjo leta so primerne za trening in rekreacijo.
   

FIDA overgrip

Trak za povijanje ročaja badminton loparja je narejen iz zelo vpojnega materiala, ki poveča kontrolo udarca, izboljša oprijem in tako preprečuje zdrs loparja zaradi potnih dlani.
   

 

Vas zanima oprema za badminton FIDA?

Dovolite, da bo športna oprema FIDA postala vaš „fidus amicus”.

 

Pošljite povpraševanje

Nakup v spletni trgovini

 

FIDA Sports, Slovenija

M: +386 (0)41 743 343   M: +386 (0)41 433 064   F: +386 (0)2 620 98 20   E: info@fidasports.com

© FIDA Sports - 2009-2012. Vse pravice pridržane.