Search
select

Novice

Nova serija košarkarskih žog FIDA

 

22.07.14

V naše skladišče je prispela nova serija košarkarskih žog FIDA, poimenovali smo jo JUMP.  S pomočjo testiranj v preteklih mesecih smo pripravili nove modele, ki so še boljši od prejšnjih, iz serije FIDA Boki.

Posebej naj omenimo model FIDA Jump gold, ki se brez težav lahko postavi ob bok vsem najboljšim tekmovalnim žogam na svetu, ki nosijo zveneča imena (Spalding, Nike, AND1 ...). Rezultati testov so pokazali, da z nekaterih lastnostmi model FIDA Jump gold celo prekaša svetovno znane konkurente (oprijem, kontrola vodenja). Žoga je izdelana iz povsem nove generacije microfibre PU usnja, ki vpija vlago, kar omogoča vrhunski oprijem tudi takrat, ko so prsti zaradi potenja mokri

V sodelovanju z novim proizvajalcem smo razvili kalup, ki omogoča izdelavo košarkarskih žog s strukturiranimi spoji. To pomeni, da imajo vsi gumijasti spoji, ki povezujejo posamezne panele žoge, sedaj hrapavo površino, ki še dodatno poskrbi za resnično vrhunski oprijem, saj nikjer na žogi ni več gladke površine, ki onemogoča dober oprijem.

Zaradi vseh opisanih novosti, se je nad košarkarskimi žogami FIDA navdušil tudi legendarni kapetan slovenske košarkarske reprezentance, Matjaž Smodiš in tako smo pričeli z novim vrhunskim sodelovanjem!

 

 

Podrobnosti o posameznih modelih preverite na podstrani za košarkarske žoge.

 


Vse novice



© Copyright 2009 FIDA Sports. Vse pravice pridržane.