Search
select

Novice

FIDA je uradna žoge slovenske reprezentance v malem nogometu za rekreativce

 

22.10.13

Pretekli teden se je končalo Evropsko prvenstvo v malem nogometu za rekreativce, ki je potekalo v Grčiji, na Kreti. Slovenska reprezentanca se žal ni uvrstila v zaključni del turnirja, so pa naši fantje dokazali, da se lahko skoraj enakovredno kosajo tudi z najboljšimi, saj so proti lanskim in letošnjim Evropskim prvakom, Romunom, odigrali odlično tekmo in izgubili zgolj 1:0, proti favorizirani Hrvaški, ki je izgubila šele v finalu, pa so igrali 1:1.

 

Prepričani smo, da so fantje bili uspešni tudi zaradi kvalitetnih priprav, ki so jih opravili po državnem prvenstvu, ki je bilo julija, v športnem centru Radomlje. Seveda ni šlo brez FIDA žog. Naša najboljša, tekmovalna žoga FIDA Xtreme, je bila uradna žoga državnega prvenstva in uradna žoge reprezentance, z njo pa so odigrali tudi zadnjo uradno tekmo na Evropskem prvenstvu, proti Poljakom.

 

Vrhunsko žogo so takoj opazili tudi predstavniki in ekipe iz preostalih 24 držav, takoj so stekli razgovori in že v naslednjem letu bo FIDA verjetno uradna žoga v kar nekaj državah!

 

 Več fotografij si lahko ogledate v albumu na naši Facebook strani!

 


Vse novice



© Copyright 2009 FIDA Sports. Vse pravice pridržane.